NA DE UITVAART

Het boekje Zorgen erna

In het boekje "Zorgen erna" staan tips die u kunnen helpen

Als de uitvaart achter de rug is begint het rouwproces pas. De tijd voor de uitvaart gaat vaak in een roes aan je voorbij doordat je van alles moet regelen. Echter na de uitvaart moet er ook nog van alles afgehandeld worden. In het boekje “Zorgen erna” staan tips die u hierbij kunnen helpen. Het boekje krijgt u na de uitvaart van mij mee. Ook maak ik voor u een online account aan bij het nabestaandendesk van Zorg Na. Hiermee kunt u eenvoudig zaken regelen, doordat de akte van overlijden , hierin al is geupload.

Ik maak met u een afspraak  om alles te evalueren, en bespreek met u of ik u nog ergens mee kan helpen. Ik kan u adviezen geven over grafmonumenten, urn, as sieraad en uitstrooiing.

As bestemming

Asverwerking vlinder op standaard

Wanneer de as na een maand is vrijgegeven door het crematorium, kunt u beslissen wat u ermee wilt doen.

U kunt het uitstrooien, bijzetten , thuis bewaren enz. Ook wordt het tegenwoordig gebruikt bij het maken van een tastbare herinnerring. Zo zijn er sierurnen,  as sieraden, schilderijen enz.

Vingerafdrukscanner

Gerda beschikt over een vingerafdrukscanner. Daarmee kan ze een digitale vingerafdruk van de overledene maken om deze vervolgens te laten verwerken in een sieraad, tatoeage, of iets waar u zelf een idee over heeft.

U kunt ook kiezen voor een uitstrooiing op het water.

Het urnbootje kunt u bestellen bij Gerda Meulman